Overslaan en naar de inhoud gaan

Van 11 tot 21 juli trekken we naar Dilsen - Stokkem. We vonden er een authentiek kamphuis 'Schootshei'.We slaan onze tenten op aan de rand van het Nationaal park 'Hoge Kempen'. Een kampplaats omgeven door massa's bos, pleinen, rustige wegeltjes, meer heb je niet nodig om er een schitterend kamp van te maken.

We kijken er dan ook kei - hard naar uit om er in te vliegen. Na twee jaar met maatregelen, wordt kamp er gelukkig eentje zonder. Al zullen we er uiteraard op toe zien dat alles voortreffelijk verloopt.

INFO

Chiro Heitrotters

8 juli           Binnenbrengen valiezen

 • Tussen 18u00 en 19u00 enkel en alleen voor de TIPPERS, TOPPERS EN KERELS
 • Tussen 19u30 en 20u30 enkel en alleen voor TIPTIENS, ASPI JONGENS EN MEISJES

9 juli          Binnenbrengen valiezen

 • Tussen 18u00 en 19u00 enkel en alleen voor de RAKKERS EN KWIKS

10 juli        Binnenbrengen fietsen

 • Tussen 14u00 en 16u00 voor rakkers en kwiks.  (Speelclub neemt geen fietsen mee) 

11 juli        Vetrek:

 • Rakkers en Kwiks verzamelen op het Kerkplein. Zij rijden met de bus. De bus vertrekt om 13u30. Graag een kwartier vooraf aanwezig!
 • Alle andere groepen rijden met de fiets. Elke groep zal hun eigen leden op de hoogte brengen van het vertrekuur.  

16 juli        Vertrek Speelclub jongens en meisjes

 • De speelclub vertrekt om10u00 op het Kerkplein met de bus. Valiezen worden dan meegenomen. Graag een kwartiertje vooraf aanwezig zodat we alles nog netjes kunnen inladen en op tijd kunnen vertrekken.

21 juli        Aankomst

 • Leden en leiding van de Speelclub, Rakkers en Kwiks komen in Schoonbroek aan omstreeks 12u30. We komen aan in de Beekstraat bij het Chirolokaal. 
 • Alle andere groepen komen met de fiets naar huis. Check de Facebookpagina van de Chiro, hier plaatsen de groepen updates over hun fietstocht naar huis.

 

Chiro Heitrotters

Schootshei
Chiro Heitrotters
naam kind + afdeling
Kanaalstraat 6
3650 Dilsen - Stokkem 

Chiro Heitrotters

Inschrijven doe je door onderstaande formulieren te downloaden. De VOLLEDIG ingevulde en ondertekende formulieren breng je binnen voor de Chiro op 29 mei of 5 juni. Je kan de formulieren ook invullen met de computer en mailen naar annavanmechelen@gmail.com of wout.ooms4@gmail.com.  Jouw inschrijving is compleet wanneer je ook nog de deelnamekosten overmaakt op onze rekening. Vermeld in de opmerking de naam en afdeling van jouw kind. Inschrijvingen dienen te gebeuren VOOR 10 JUNI. Mogen we vragen om de deelnamekosten voor 1 juli te vereffenen.

Chiro Heitrotters

Het bivak in Dilsen - Stokkem kost €145,00 per kind, speelclub betaald €75,00 Dit bedrag graag overmaken op rekening BE16 9793 8564 9874 van Chiro Heitrotters met vermelding van Kamp – naam kind – afdeling. Betalingen graag in orde brengen voor 1 juli 2022. Na het kamp bezorgen we de attesten van deelname voor de ziekenfondsen. Hiermee krijg je 5,00 euro per kampdag terug. Elk attest moet voorzien zijn van een klever van uw mutualiteit. Daarom vragen we om 2 klevers per kind bij de medische fiche te voegen. De klevers nieten of met paperclip bevestigen, niet opplakken. Wij leveren de attesten sowieso af, maar sinds dit jaar geeft niet elk ziekenfonds een tussenkomst.

Chiro Heitrotters

 • Enkel in noodsituaties kan je ons bereiken via Luc Van Mechelen, 0476/36 99 61. Alle andere GSM-toestellen zullen niet te bereiken zijn.
 • We hebben geen bezoekdag
 • Snoep nemen we niet mee. We voorzien bij regelmaat een leuke tractatie.
 • GSM's laten we thuis.

Chiro Heitrotters

 • Om het aantal verloren voorwerpen te beperken is het aangewezen om alle kleding en materialen te tekenen.
 • Zaken die moeilijk te herkennen zijn, zoals het uniform, wordt door iedereen voorzien van een naamlintje.
 • Voor speelclub kan het handig zijn om per dag een pakketje kleding klaar te maken met ondergoed, T-shirt, short en sokken.

Chiro Heitrotters

De lijst met wat er in je valies moet, vind je onderaan deze pagina bij Kampinfo. Je kan hem downloaden en aanvinken wat je in jou koffer hebt gestopt.

INSCHRIJVEN

Vul de medische fiche in en breng ze op zondag 29 mei of zondag 5 juni tussen 12u00 en 13u45 naar de Chiro. De leiding is aanwezig om vragen omtrent het kamp te beantwoorden. Je kan de inschrijving ook digitaal afleveren door ze te mailen naar annavanmechelen@gmail.com voor de meisjes of naar wout.ooms4@gmail.com voor de jongens.

Jouw inschrijving is definitief nadat je de deelnamekosten op onze rekening hebt overgemaakt (voor 1 juli)  en de medische fiche hebt afgeleverd.

 

DOWNLOADS

Chiro Heitrotters    Chiro Heitrotters Schoonbroek