Overslaan en naar de inhoud gaan

NEERPELT: DE HEITROTTERS KOMEN ER AAN!

Met elk vijfjarig jubileum gaan de oudste groepen op buitenlands kamp. De kleinere afdelingen gaan dan op 'klein kamp'. Dit wil eigenlijk zeggen dat het kamp voor de kleinste groepen is. Want je mag ons geloven: het wordt een superfeest.

Voor dit avontuur trekken we van 3 tot en met 10 augustus naar Neerpelt. De kampplaats beschikt over een gigantisch spelterrein en grenst aan de bossen. We hebben alles binnen bereik om een goeie week kei hard te ravotten.

Chiro Heitrotters Schoonbroek

INFO

Chiro Heitrotters

1 augustus        Binnenbrengen valiezen

 • 19u00 - 20u00 Iedereen brengt zijn valiezen, veldbedjes binnen.

2 augustus        Binnenbrengen valiezen

 • 19u00 - 20u00 Iedereen brengt zijn valiezen, veldbedjes binnen.

3 augustus        Vertrek

 • Rakkers, kwiks, tippers en toppers rijden met de fiets. De leiding zal zijn/haar afdeling verwittigen over het vertrekuur.
 • Speelclub jongens en meisjes rijden met de bus. Zij vertrekken om 14u00 op het Kerkplein

10 augustus     Aankomst

 • Rakkers, kwiks, tippers en toppers komen naar huis met de fiets. Check de Facebookpagina van de Chiro voor het aankomstuur. (Wellicht tussen 14u00 en 15u00)
 • De speelclub komt terug naar huis met de bus. Zij worden thuis verwacht omstreeks 12u45

 

Chiro Heitrotters

De Boseinder

Chiro Heitrotters

Naam kind + afdeling

Roosendijk 109A

3910 Neerpelt

Chiro Heitrotters

Inschrijven doe je door onderstaande formulieren te downloaden. De VOLLEDIG ingevulde en ondertekende formulieren breng je binnen bij Michelle Moons, Hoekstraat 33 - 2471 Schoonbroek (Let op: alleen bij Michelle binnenbrengen!). Je kan de formulieren invullen met de computer.   Jouw inschrijving is compleet wanneer je ook nog de deelnamekosten overmaakt op onze rekening. Vermeld in de opmerking de naam en afdeling van jouw kind. Inschrijvingen dienen te gebeuren VOOR 10 JULI 2023. Mogen we vragen om de deelnamekosten voor 20 JULI 2023 te vereffenen.

Chiro Heitrotters

Het bivak in Neerpelt kost €105,00 per kind. Dit bedrag graag overmaken op rekening BE07 6511 9905 0066 met vermelding van Kamp – naam kind – afdeling. Betalingen graag in orde brengen voor 20 juli 2023. Na het kamp bezorgen we de attesten van deelname voor de ziekenfondsen. Hiermee krijg je 5,00 euro per kampdag terug. Elk attest moet voorzien zijn van een klever van uw mutualiteit. Daarom vragen we om 2 klevers per kind bij de medische fiche te voegen. De klevers nieten of met paperclip bevestigen, niet opplakken. Wij leveren de attesten sowieso af, maar sinds dit jaar geeft niet elk ziekenfonds een tussenkomst.

Chiro Heitrotters

 • Enkel in noodsituaties kan je ons bereiken via Luc Van Mechelen, 0476/36 99 61. Alle andere GSM-toestellen zullen niet te bereiken zijn.
 • We hebben geen bezoekdag
 • Snoep nemen we niet mee. We voorzien bij regelmaat een leuke tractatie.
 • GSM's laten we thuis.

Chiro Heitrotters

 • Om het aantal verloren voorwerpen te beperken is het aangewezen om alle kleding en materialen te tekenen.
 • Zaken die moeilijk te herkennen zijn, zoals het uniform, wordt door iedereen voorzien van een naamlintje.
 • Voor speelclub kan het handig zijn om per dag een pakketje kleding klaar te maken met ondergoed, T-shirt, short en sokken.

Chiro Heitrotters

De lijst met wat er in je valies moet, vind je onderaan deze pagina bij Kampinfo. Je kan hem downloaden en aanvinken wat je in jou koffer hebt gestopt.

Chiro Heitrotters Schoonbroek

INSCHRIJVEN

Vul de medische fiche in en breng ze naar Michelle Moons, Hoekstraat 33 - 2471 Schoonbroek. 

Nog vragen over het bivak? Stel ze gerust aan de groepsleiding, veebee of de leiding van jouw kind(eren). 

Jouw inschrijving is definitief nadat je de deelnamekosten op onze rekening hebt overgemaakt (voor 20 juli 2023)  en de medische fiche hebt afgeleverd.

 

DOWNLOADS

Chiro Heitrotters    Chiro Heitrotters Schoonbroek

Chiro Heitrotters Schoonbroek