Kamp Poperinge

 

KAMP POPERINGE 2021

Het zomerplan van de regering ligt op tafel. En als je het ons vraagt: het ziet er al een pak beter uit dan vorig jaar. Tot 100 kinderen in een bubbel, we mogen op uitstap, mits afstand te bewaren, binnen onze bubbels kan heel erg veel. De leiding blijft de veiligheidsvoorschriften respecteren en er zal nog ontsmet worden, maar we zullen 'bijna' alles kunnen spelen.

Het doet ons alleszins watertandend uitkijken naar een hopelijk warme, zonnige zomer!

EEN KAMP IN 'BUBBELS'

Twee bubbels dus, dat moet makkelijk kunnen. We vonden een prachtig domein, gelegen op een heuvel in de Westhoek. Een terrein van ruim 4 ha ligt nu al ongeduldig te wachten tot dat wij er op komen spelen.

Chiro Heitrotters Schoonbroek

INFO

Chiro Heitrotters

8 juli           Binnenbrengen valiezen

 • Tussen 18u00 en 19u00 enkel en alleen voor de TIPPERS, TOPPERS EN KERELS
 • Tussen 19u30 en 20u30 enkel en alleen voor TIPTIENS, ASPI JONGENS EN MEISJES

9 juli          Binnenbrengen valiezen

 • Tussen 18u00 en 19u00 enkel en alleen voor de RAKKERS EN KWIKS
 • Tussen 19u30 en 20u30 enkel en alleen voor de SPEELCLUB JONGENS EN MEISJES

10 juli        Binnenbrengen fietsen

 • Tussen 14u00 en 16u00 (Speelclub neemt geen fietsen mee)

11 juli        Vertrek naar PoperingeIedereen rijdt met de trein. We verwachten je om 9u45 op perron 1 van het station in Turnhout.   

16 juli        Vertrek Speelclub met de trein. We verwachten alle speelclubbers op perron 1 van het station in Turnhout

21 juli        Aankomst

 • Leden en leiding komen aan met de trein in Turnhout om 16u48
 • De vrachtwagen met materiaal zal omstreeks 14u30 aankomen in Schoonbroek.

 

Chiro Heitrotters

Ter Elven
Chiro Heitrotters
naam kind + afdeling
Bethunestraat 11
8970 Poperinge

Chiro Heitrotters

Inschrijven doe je door onderstaande formulieren te downloaden. De VOLLEDIG ingevulde en ondertekende formulieren steek je in de brievenbus van Daan Ooms, Slimakkers 7 - 2470 Schoonbroek, voor zowel jongens als meisjes. Jou inschrijving is compleet wanneer je ook nog de deelnamekosten overmaakt op onze rekening. Vermeld in de opmerking de naam en afdeling van jou kind. Inschrijvingen dienen te gebeuren VOOR 12 JUNI. Mogen we vragen om de deelnamekosten voor 1 juli te vereffenen.

Chiro Heitrotters

Het bivak in Tessenderlo kost €130,00 per kind, speelclub betaald €70,00 Dit bedrag graag overmaken op rekening BE16 9793 8564 9874 van Chiro Heitrotters met vermelding van Kamp – naam kind – afdeling. Betalingen graag in orde brengen voor 1 juli 2020. Na het kamp bezorgen we de attesten van deelname voor de ziekenfondsen. Hiermee krijg je 5,00 euro per kampdag terug. Elk attest moet voorzien zijn van een klever van uw mutualiteit. Daarom vragen we om 2 klevers per kind bij de medische fiche te voegen. De klevers nieten of met paperclip bevestigen, niet opplakken. Wij leveren de attesten sowieso af, maar sinds dit jaar geeft niet elk ziekenfonds een tussenkomst.

Chiro Heitrotters

 • Enkel in noodsituaties kan je ons bereiken via Luc Van Mechelen, 0476/36 99 61. Alle andere GSM-toestellen zullen niet te bereiken zijn.
 • We hebben geen bezoekdag
 • Snoep nemen we niet mee. We voorzien bij regelmaat een leuke tractatie.
 • GSM's laten we thuis.

Chiro Heitrotters

 • Om het aantal verloren voorwerpen te beperken is het aangewezen om alle kleding en materialen te tekenen.
 • Zaken die moeilijk te herkennen zijn, zoals het uniform, wordt door iedereen voorzien van een naamlintje.
 • Voor speelclub kan het handig zijn om per dag een pakketje kleding klaar te maken met ondergoed, T-shirt, short en sokken.

Chiro Heitrotters

De lijst met wat er in je valies moet, vind je onderaan deze pagina bij Kampinfo. Je kan hem downloaden en aanvinken wat je in jou koffer hebt gestopt.

Chiro Heitrotters

Je hebt allemaal een lijst met maatregelen ontvangen. Wij kregen deze maatregelen om het kamp veilig te laten verlopen. De brief een beetje te goed weggelegd? Je kan hem hier opnieuw lezen. Je kan hem onderaan deze pagina downloaden.

 

DOWNLOADS

Chiro Heitrotters Schoonbroek

Chiro Heitrotters Schoonbroek

Chiro Heitrotters Schoonbroek