Kamp

 

KAMP TESSENDERLO 2020

Hoera! Eindelijk kregen we groen licht en mag de jeugd op kamp deze zomer. Op 11 juli trekken we naar Tessenderlo, meer bepaald in het gehucht Hulst. De parochie van Hulst bouwde er enkele jaren geleden een prachtig jeugdverblijf: groot en comfortabel. Bovendien is het gebouw omgeven door 2,5 ha prachtige terreinen. Hier zullen we neerstrijken om er in onze 'bubbels' een onvergetelijk kamp van te maken.

Tessenderlo ligt in de provincie Limburg, vlakbij de grens met de provincie Antwerpen.

 

EEN KAMP IN 'BUBBELS'

Gelukkig wisten we een ruime kampplaats op de kop te tikken, want het kamp zal er anders uitzien: het wordt een kamp in 'bubbels'. Dit wil zeggen dat we alles verkleinen tot groepjes van maximum 50 man. Zo vormen bijvoorbeeld de speelclub jongens en de speelclub meisjes samen met hun leiding een bubbel. Binnen die groep kunnen ze ongeremd met elkaar spelen. Contact met andere bubbels kan en mag niet. Ook het eten gebeurd in diezelfde bubbel. De bubbels zullen elkaar zien, maar blijven op veilige afstand van elkaar.

We proberen er alles aan te doen om het kamp zo veilig mogelijk te maken. Maar we willen er in de eerste plaats een onvergetelijk leuk kamp van maken. Dat hebben jullie dubbel en dik verdiend na al die weken zonder Chiro. We zullen deze pagina regelmatig 'updaten' wanneer er nieuwe info komt. De leiding, veebee en kookploeg denken nu volop na hoe we alles perfect kunnen laten verlopen. Wij hebben er écht zin in!

Chiro Heitrotters Schoonbroek

INFO

Chiro Heitrotters

8 juli           Binnenbrengen valiezen

 • Tussen 18u00 en 19u00 enkel en alleen voor de Rakkers en de Toppers
 • Tussen 19u30 en 20u30 enkel en alleen voor Tippers en Kwiks

9 juli          Binnenbrengen valiezen

 • Tussen 18u00 en 19u00 enkel en alleen voor de Kerels en de Tiptiens
 • Tussen 19u30 en 20u30 enkel en alleen voor de Aspi jongens en meisjes

12 juli        Vertrek met fiets 

16 juli        Vertrek Speelclub met de bus om 14u00 op het Kerkplein (graag 15 minuten vooraf aanwezig).

21 juli        Aankomst. Speelclub komt aan omstreeks 12u45. Alle andere afdelingen zullen een berichtje posten op FB.

 

Chiro Heitrotters

Jeugdlokalen Haeidonck
Chiro Heitrotters
naam kind + afdeling
Waterstraat 42A
3980 Tessenderlo

Chiro Heitrotters

Inschrijven doe je door onderstaande formulieren te downloaden. De VOLLEDIG ingevulde en ondertekende formulieren steek je in de brievenbus van Daan Ooms, Slimakkers 7 - 2470 Schoonbroek, voor zowel jongens als meisjes. Jou inschrijving is compleet wanneer je ook nog de deelnamekosten overmaakt op onze rekening. Vermeld in de opmerking de naam en afdeling van jou kind. Inschrijvingen dienen te gebeuren VOOR 15 JUNI. Mogen we vragen om de deelnamekosten voor 1 juli te vereffenen.

Chiro Heitrotters

Het bivak in Tessenderlo kost €130,00 per kind, speelclub betaald €70,00 Dit bedrag graag overmaken op rekening BE16 9793 8564 9874 van Chiro Heitrotters met vermelding van Kamp – naam kind – afdeling. Betalingen graag in orde brengen voor 1 juli 2020. Na het kamp bezorgen we de attesten van deelname voor de ziekenfondsen. Hiermee krijg je 5,00 euro per kampdag terug. Elk attest moet voorzien zijn van een klever van uw mutualiteit. Daarom vragen we om 2 klevers per kind bij de medische fiche te voegen. De klevers nieten of met paperclip bevestigen, niet opplakken. Wij leveren de attesten sowieso af, maar sinds dit jaar geeft niet elk ziekenfonds een tussenkomst.

Chiro Heitrotters

 • Enkel in noodsituaties kan je ons bereiken via Luc Van Mechelen, 0476/36 99 61. Alle andere GSM-toestellen zullen niet te bereiken zijn.
 • We hebben geen bezoekdag
 • Snoep nemen we niet mee. We voorzien bij regelmaat een leuke tractatie.
 • GSM's laten we thuis.

Chiro Heitrotters

 • Om het aantal verloren voorwerpen te beperken is het aangewezen om alle kleding en materialen te tekenen.
 • Zaken die moeilijk te herkennen zijn, zoals het uniform, wordt door iedereen voorzien van een naamlintje.
 • Voor speelclub kan het handig zijn om per dag een pakketje kleding klaar te maken met ondergoed, T-shirt, short en sokken.

Chiro Heitrotters

De lijst met wat er in je valies moet, vind je onderaan deze pagina bij Kampinfo. Je kan hem downloaden en aanvinken wat je in jou koffer hebt gestopt.

Chiro Heitrotters

Je hebt allemaal een lijst met maatregelen ontvangen. Wij kregen deze maatregelen om het kamp veilig te laten verlopen. De brief een beetje te goed weggelegd? Je kan hem hier opnieuw lezen. Je kan hem onderaan deze pagina downloaden.

Chiro Heitrotters Schoonbroek

Chiro Heitrotters Schoonbroek

Chiro Heitrotters Schoonbroek